Mozgásszervi Jógaterápia, Funkcionális Fascia Tréning,
3D Scoliosis Terápia

Mozgásszervi Jógaterápia:

A mozgásszervi jógaterápia egy komplex szemléletű terápiás  módszer, mely egyesíti a gyógytornát, a jóga ászanákat és a fasciatréninget. A terápiában jógapózok segítségével csökkentjük a mozgásszervi panaszokat, illetve változatossá tesz egy  reventív gerinctréninget is akár.

 

Funkcionális Fascia Tréning:

A fascia tréning gyakorlatai egyszerre képesek stimulálni, regenerálni, táplálni a kötőszövetet. Mivel az egész testünk 1 darab kötőszövet (fascia), melynek se eleje, se vége, ezért a tréning hatására mozgásunk harmónikussá összehangolttá és elegánssá válik. Egyben erősít és rugalmassá tesz, védve a szalagok, ínak, izmok, ízületek épségét, funkcióját. Segítségével jelentősen csökken a különféle sérülések veszélye.

 

3D Scoliosis Terápia:

A Schroth módszer lényege, hogy miközben a gerinc maximális aktív nyújtásban van, a háromdimenziós légzéssel a páciens aktívan visszaforgatja a törzsét középhelyzetbe és ebben a korrigált testhelyzetben végez izomerősítést és nyújtást. A  megtanult korrekciós helyzetek beépíthetők a hétköznapi életbe, így egész nap végezhető a terápia.